Pedicuresalon (Kranten artikel)

Zondag 1 december 2013

Open dag pedicuresalon Medisch Pedicure Yvette Hanssen

BERINGE – Sinds 2011 is Yvette Hanssen gediplomeerd pedicure omdat ze het niet voldoende vond besloot zij om de opleiding medisch pedicure te volgen met als resultaat dat zij zich sinds juli 2013 medisch pedicure mag noemen en gevestigd is aan de Eelserstraat 1 te Beringe. Naast het geven van reguliere behandelingen is Yvette ook gespecialiseerd in de risicovoet.

IMG_9332

Dat houdt in dat alle risicovoeten zoals diabetische-, reumatische-, spastische-, oudere- en verwaarloosde voet in haar salon behandeld kunnen worden. Daarnaast bezit zij over een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van specialistische technieken zoals nagelregulatie (beugels), anti-druk techniek, nagelreparatie en orthesiologie. Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Ook kunt u terecht voor een French Pedicure, Gellak en een Wellness behandeling. Als medisch pedicure werkt Yvette volgens vastgestelde richtlijnen en weet zij wanneer een cliƫnt doorverwezen moet worden naar een arts of specialist. Verder werkt zij op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders en is zij geregistreerd bij het KRP (kwaliteitsregister voor pedicures) en aangesloten bij de branche organisatie Pro-Voet.

Open dag
Yvette houdt op zondag 1 december open dag van 11.00 -17.00 uur in haar geheel vernieuwde rolstoelvriendelijke salon aan de Eelserstraat 1 in Beringe. Voor iedere bezoeker ligt er een kleine attentie klaar. Als u in de maand december of januari een afspraak maakt krijgt u een korting van 5 euro op een behandeling naar keuze. Bent u niet in de gelegenheid om te komen kunt u ook bellen voor een afspraak op tel.nr. 077-8503568.