Nagellak behandeling

Er kan gekozen worden uit OPI en Gellak.
OPI nagellak bestaat uit het aanbrengen van een basiscoat, een kleur naar keuze en een topcoat. Het flesje nagellak is ook te koop in de salon.

opi

De Gellak behandeling bestaat uit een primer, basiscoat, een kleur naar keuze en een topcoat. Deze nagellak moet uitgehard worden onder een UV lamp. Deze gellak blijft veel langer mooi op uw nagels zitten. U kunt de gellak ook weer in de salon laten verwijderen. Er kan gekozen worden uit meerdere kleuren.

OPI gellak

Frenche pedicure

Dé trend uit Amerika, French Pedicure!
Het principe is hetzelfde als bij een French Manicure. Er wordt een lichtroze gel aangebracht op de teennagels vervolgens komt er een witte vrije rand.

Veel vrouwen kiezen voor een French Pedicure-behandeling aan het begin van de zomermaanden, zodat hun voeten verzorgd en goed tot hun recht komen in open schoenen. Maar eigenlijk kan het het hele jaar door.
Het voordeel van de French Pedicure-behandeling is dat de nagels zeker zes tot acht weken mooi blijven. Ook voor dames met minder mooie teennagels is deze behandeling een uitkomst

french pedicure 1

In mijn praktijk zet ik ook French Pedique op schimmelnagels. Bij deze behandeling gebruik ik de speciale gel van LCN Wilde-Pedique silver plus een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling.
Deze LCN Wilde Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component piroctone olamine. Het toegevoegde zilver geeft een antibacteriële werking, welke de reeds toegevoegde anti-mycotische componenten nog beter ondersteund.

French pedicure

Well-ness behandeling

In mijn salon kunt u zich zelf ook verwennen door een Well-ness behandeling. Voor de pedicure behandeling krijgt u een heerlijk voetenbad en een scrub. Deze scrub laat u huid weer zacht aanvoelen.

1 001

Eerst krijgen uw voeten een bad met een heerlijke geurende en relaxende olie. Daarna worden uw voeten gescrubd, om alle dode huidcellen te verwijderen. De scrub wordt verwijderd d.m.v. heerlijke warme handdoek. Na de scrub kunt u nog kiezen voor een paraffine bad. Dit is een heerlijke warmte die diep doordringt tot in de spieren en daarom ook goed is voor reumatische cliënten. De paraffine sluit de poriën af zodat alle voedende crème die er onder zit nog goed en diep nawerkt. Daarna krijgt uw nog een voet en onderbeen massage met een heerlijke olie van Chi of Volatile.
Deze behandeling kan in combinatie met een basisbehandeling waardoor deze voordeliger is maar u kunt ook alleen voor deze behandeling kiezen.